Kosten

Voor een kennismakingsgesprek van ± 1 uur is het (gereduceerde) tarief €35,-. Omdat ik je graag de gelegenheid geef in een face-to-face contact te ervaren of er voldoende basis voor een counsellingsrelatie en of ik kan bieden wat je zoekt/verwacht. Daarnaast deel ik waardevolle informatie over bijv emoties en stress, zoveel mogelijk afgestemd op jouw vraag. 

Een counsellingsgesprek duurt ongeveer 1½ uur, het gesprekstarief is € 85,- (vrijgesteld van BTW)(voor particulieren). Langere gesprekstijd kan prettig zijn voor o.a. een 'schildenanalyse'.

Het tarief voor een counsellingstraject (4 gesprekken van ongeveer 1½ uur, binnen 3 maanden) is € 300,-.

Voor studenten is het gesprekstarief € 55,- (vrijgesteld van BTW).

Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden deze kosten geheel of gedeeltelijk, dit is mede afhankelijk van de polis. Counselling valt niet onder het basispakket. Meer informatie hierover vind je bij je ziektekostenverzekeraar of op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling. Je dient zelf je factuur te declareren bij je ziektekostenverzekeraar.

De workshop 'Basics van Stress en Veerkracht' of ‘je Innerlijke Familie’ is € 10 per persoon of € 50 voor een groep (max 8 personen) (voor particulieren).

Aanvullend op counsellingsgesprekken kunnen we kiezen voor de Innerlijke Familie Drijfverentest, om een breed beeld te krijgen van wat echt belangrijk is voor jou, gemeten voor elk innerlijk familielid. Deze psychologische test is een wetenschappelijk gevalideerde en betrouwbare test op basis van het gedachtegoed van de Innerlijke Familie. De test bestaat uit een digitale vragenlijst waarin je drijfveren (datgene wat jou drijft, richting geeft aan je gedrag) worden onderzocht, en een toelichting hierop in een gesprek. Voor meer informatie neem contact op met Perspectief Counselling.