Ervaringen

De ervaringen van enkele cliënten van Perspectief Counselling:

Antoinette: vandaag mogen ervaren hoe de innerlijke familie werkt en hoe je zelf kunt samenwerken met alle gezinsleden en als je wilt zelfs met een hulpbron! Nieuwe inspiratie opgedaan! Geef jezelf ook eens een inhoudelijke blik op je innerlijke familie! Dank voor je kennis en informatie!

Sindy: deze ervaring laat me anders nadenken over mijzelf.

 

Mirella: Je bent heel rustig, vraagt gericht door, vertelt wat je ziet zonder te oordelen, geeft van nature vertrouwen waardoor ik mezelf ook 'bloot' durfde te geven en al snel stappen kon zetten en tot verhelderende inzichten kwam. 

  

Wendy: Ik vond het een fijn gesprek, met zoveel inzichten, emoties en spiegeling, waarbij ik, ondanks dat ik zelf al wel veel wist, toch alles beter een plek kon geven. De inzichten die ik nu heb meegekregen, stellen me gerust en weet dat ik er aan kan werken. Ik probeer het toe te passen. Bijvoorbeeld bij mijn kinderen, ik benader ze nu anders en het werpt nu al zijn vruchten af!

Nathalie: 'Je hebt me echt geholpen duidelijk te krijgen wat er aan de hand is. Daardoor heb ik een goede keus kunnen maken. De gesprekken heb ik als heel prettig ervaren, je was er echt voor mij!

 

Patty : “Ik heb de sfeer tijdens de gesprekken als ongedwongen ervaren, voelde me geen patiënt waardoor ik me vrij voelde alles te bespreken. Voor mij was het een zinvol proces, ik ben me meer bewust geworden van achterliggende problemen door de manier van vragen en doorvragen van Janita. Dit was verhelderend voor mij. Ook voelde Janita goed aan waar pijnpunten zaten en hoeveel ze door kon vragen op sommige punten. Al met al een positieve ervaring.

Hilly: Een aanrader voor iedereen die voelt dat er iets niet goed zit in zijn/haar leven, maar er zelf niet achterkomt wat er precies aan de hand is. Ik werd echt aan het denken gezet over de wezenlijke dingen in mijn leven. Ik vond dat Janita gevoelens goed kan verwoorden. De gesprekken vond ik zinvol, en soms ook confronterend. Ze heeft echt de kern geraakt hiermee! Dit is het geld zeker waard!

Gerda: “Ik ben een leerproces ingegaan waarin ik geleerd heb ruimte te nemen voor wat ik zelf wil en leuk vind. Ik kan mijzelf nu beter accepteren. Janita heeft mij hierbij geholpen door haar kennis en ervaring in te zetten op een op mij toe gespitste manier. Zij kwam snel tot de kern, binnen prettige en veilige sfeer. Ik ben nu veel meer ontspannen.”

Willy: “Ik heb Janita ervaren als een rustig persoon die goed kan luisteren. Alles mag er zijn, ze luistert zonder oordeel, accepterend.”

Ervaringen van deelnemers aan de workshop ‘je Innerlijke Familie’:

  • de Innerlijke Familie is tastbaar gemaakt
  • rustige uitleg
  • leuke afwisseling in luisteren en actief bezig zijn
  • ruimte voor eigen inbreng
  • veilige sfeer